Mervi Laaksonen: Susi. Maahenki 2013.

Vaimoni Mervi Laaksonen kirjoitti tietokirjan susista. Huhtikuussa 2013 ilmestyneen kirjan Susi voi tilata suoraan tekijältä, ja luonnollisesti kirja löytyy myös kirjakaupoista ja kirjastoista.
-> Päivitys 11/2017: Kirja on loppuunmyyty.

Teos on kattava tietopaketti, johon on koottu yleistajuiseen muotoon uusin tutkimustieto Suomesta ja maailmalta sudesta sekä suden ja ihmisen rinnakkaiselosta. Kirja antaa tietoa käynnissä olevan susidebatin osapuolille ja kaikille muille sudesta kiinnostuneille niin biologisesta kuin suden ja ihmisen välisen suhteen näkökulmasta. Kirjan luettuaan on helpompi ymmärtää, miten ja miksi sudet eri tilanteissa käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät.

238-sivuista tietopakettia elävöittävät huippuluontokuvaajien otokset sudesta, sen elinympäristöistä, saaliseläimistä sekä suden metsästyksestä. Suurin osa kuvista on Hannu Hutun käsialaa. Kovakantinen teos on näyttävä tietokirja. Mervi Laaksonen on Suomen susitiheimmässä kunnassa syrjäisellä maaseudulla asuva äiti ja biologi.

Esimerkkiaukeamia kirjasta:
Esimerkkiaukeama 1 Esimerkkiaukeama 2
Esimerkkiaukeama 3 Esimerkkiaukeama 4

Kirjan sisällysluettelo.

Kirja on siis loppuunmyyty. Kirjastoista löytyy. Jos ei omasta, niin kaukolainaamalla ainakin.
Kustantajan ohjehinta kirjalle on 45 euroa. Tekijältä voit ostaa hintaan 30 euroa (+ postikulut suoraan postin hinnaston mukaisesti 5,90/9,90 euroa riippuen siitä, annatko osoitteen lisäksi myös kännykkänumerosi).
Tilaukset Jounin kautta, jouni piste laaksonen at iki piste fi. Kerro postiosoitteesi ja kerro, jos haluat kirjaan omistuskirjoituksen. Lähetämme kirjan ja laskun samassa kirjekuoressa.
Susi-kirjan kansi

Päivitetty 27.11.2017
Takaisin Jounin kirjamyymälään