Mervi Laaksonen: Susi. Maahenki 2013.

Vaimoni Mervi Laaksonen kirjoitti tietokirjan susista. Huhtikuussa 2013 ilmestyneen kirjan Susi voi tilata suoraan tekijältä, ja luonnollisesti kirja löytyy myös kirjakaupoista ja kirjastoista.
-> Päivitystä 11/2016: Kirja alkaa olla loppuunmyyty. Muutama kappale vielä hyllyssä.

Teos on kattava tietopaketti, johon on koottu yleistajuiseen muotoon uusin tutkimustieto Suomesta ja maailmalta sudesta sekä suden ja ihmisen rinnakkaiselosta. Kirja antaa tietoa käynnissä olevan susidebatin osapuolille ja kaikille muille sudesta kiinnostuneille niin biologisesta kuin suden ja ihmisen välisen suhteen näkökulmasta. Kirjan luettuaan on helpompi ymmärtää, miten ja miksi sudet eri tilanteissa käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät.

238-sivuista tietopakettia elävöittävät huippuluontokuvaajien otokset sudesta, sen elinympäristöistä, saaliseläimistä sekä suden metsästyksestä. Suurin osa kuvista on Hannu Hutun käsialaa. Kovakantinen teos on näyttävä tietokirja. Mervi Laaksonen on Suomen susitiheimmässä kunnassa syrjäisellä maaseudulla asuva äiti ja biologi.

Esimerkkiaukeamia kirjasta:
Esimerkkiaukeama 1 Esimerkkiaukeama 2
Esimerkkiaukeama 3 Esimerkkiaukeama 4

Kirjan sisällysluettelo.

Kustantajan ohjehinta kirjalle on 45 euroa. Tekijältä voit ostaa hintaan 30 euroa (+ postikulut suoraan postin hinnaston mukaisesti 5,90/9,90 euroa riippuen siitä, annatko osoitteen lisäksi myös kännykkänumerosi).
Tilaukset Jounin kautta, jouni piste laaksonen at iki piste fi. Kerro postiosoitteesi ja kerro, jos haluat kirjaan omistuskirjoituksen. Lähetämme kirjan ja laskun samassa kirjekuoressa.
Susi-kirjan kansi

Päivitetty 2.11.2016
Takaisin Jounin kirjamyymälään